Lågprisprojektor från ViewSonic

Tacksamt kan vi notera att priserna på data/videoprojektorer blir allt lägre och med lågprisprojektorn PJ400 visar ViewSonic att projektorbaserade hemmabiosystem snart är inom räckhåll för de flesta konsumenter.

ViewSonic PJ400 som har ett rekommenderat pris på 7 695 kronor inklusive moms, lämpar sig enligt tillverkaren inte bara för hemmabiosystem utan även för användning i konferensrum.

PJ400 har en ljusstyrka på 1600 ANSI lumen, kontrastförhållande på 300:1, SVGA-upplösning på 800 x 600 bildpunkter och bildformatet 4:3. Projektorn stöder även bildformatet 16:9. ViewSonic PJ400 erbjuder de vanligaste anslutningsmöjligheterna för signalkällor som S-video, komponent- och kompositvideo och uppge även kunna hantera HDTV-signaler.

Projektorns fläktljud specificeras till 38 decibel och sjunker till 33 decibel i tyst läge. Lampans brinntid är upp till 4 000 timmar i tyst läge. PJ400 omfattas av tre års garanti med utbytesservice på plats. I priset ingår fjärrkontroll och anslutningskablar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *