Storbild på minimalt avstånd

NEC har lanserat data/videoprojektorn WT610 som tack vare företagets egna patenterade spegelteknik kan projicera mycket stora bilder på mycket korta avstånd.

NEC WT610 är en installationsprojektor som gör det möjligt att projicera stora bilder i miljöer med begränsat utrymme, som i exempelvis ett skyltfönster. Det kortaste projektionsavståndet uppges till 5 centimeter. Projektorn kan trådlöst kopplas upp mot nätverk med dataöverföringshastigheter på upp till 54 megabit per sekund. Med hjälp av programvara som följer med projektorn, kan användaren i realtid fjärrstyra och hämta filer från nätverket direkt från projektorn och mötesdeltagare kan få den aktuella presentationen tillgängliga i sina egna datorer.

NEC WT610 kan projicera bilder i storleken 40 till 100 tum och har en ljusstyrka på 2000 ANSI lumen. Kontrastförhållandet är 2500:1 och det rekommenderade priset på projektorn är 52 200 kronor inklusive moms

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *